Idees de menjar

Vaig utilitzar el de la meva publicació anterior per fer un Banchan Doshirak per als meus sogres…

Vaig utilitzar el de la meva publicació anterior per fer un Banchan Doshirak per al sopar dels meus sogres, complementant una sopa de tofu suau de pollastre i carbassó gràcies al kit d’inici bcdtofuhouse. De debò, BCD Soon Tofu Kit amb aquest sopar. Si t’agrada la sopa de tofu suau coreana, has de provar aquests kits. Aquest és suau per als meus sogres, fent servir pit de pollastre i carbassó per augmentar-lo. Fan aquests kits TAN bé. Hubs i jo tindrem la versió extra picant amb Kimchi afegit! . ** Tinc la sensació que tenir opcions de banchan saludables a la nevera és una de les eines de preparació d’àpats més fàcils que mai hi ha. M’ajuda a estar preparat i saber què passa al meu cos! . hmartofficial

Related Articles

9 Comments

  1. So healthy! Looks great!! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Back to top button