Idees de menjar

Un dels meus plats coreans més baixos en calories favorits és el polp picant! Normalment es combina amb…

Un dels meus plats coreans més baixos en calories favorits és el pop picant 🐙! Normalment combinat amb brots de soja, podeu trobar molts restaurants que el serviran amb arròs i oli de sèsam perquè ho barregeu tot com un Bibimbap. Però també m’agrada menjar-me’l sense l’arròs, en un embolcall de fulla de sèsam. No m’agrada fer aquest plat des de zero, però, perquè no estic segur de les meves habilitats de preparació de polp cru, però he trobat una gran versió preenvasada importada del coreà que té una salsa picant però molt saborosa. Només cal tirar-ho a la paella per cuinar. Fàcil! No obstant això… M’estic plantejant fer aquest plat amb anelles de calamar congelats, cosa que faria que “des de zero” sigui molt més fàcil, així que estigueu atents a aquesta aventura en el futur! . . . .

Related Articles

Back to top button