Idees de menjar

Tenia moltes ganes d’haver-lo vist per primera vegada a Vancouver, i sé que…

Tenia moltes ganes de provar japadog.canada després d’haver-lo vist per primera vegada a Vancouver, i sé que hi ha un japadogcalifornia, però no és tan fàcil per a mi aquests dies només agafar-lo per satisfer els desitjos, així que ~~~ vaig decidir fer-ho. eliminacions a casa. Ni tan sols els puc dir “copycats” perquè mai no n’havia tingut cap i només n’he vist fotos. 😅 PERÒ! Després de desplaçar-se / examinar amb cura l’estómac a última hora de la nit, vaig pensar que podria inventar-ne una o dues i aquí les teniu. 1. Ceba dolça caramel·litzada a la planxa, salsa teriyaki (he fet servir salsa unagi perquè portava a la nevera des de sempre i necessitava passar-la), maionesa, tires de nori 2. Versió “Okonomiyaki” amb col triturada sofregida (alerta de pirateig! Vaig comprar una bossa de col triturada prèviament als passadissos d’amanides de la botiga!) Fregida amb un toc de salsa de soja, salsa teriyaki (de nou, la salsa unagi bla bla bla), maionesa i flocs de bonito ** Vaig utilitzar tota la carn de vedella. gossos i panets de gossos calents de brioix perquè m’agradaria així 🤪 però els panets normals estan bé! . Veredicte: DELICIÓS. PERÒ!!! Jo diria que es pot salar amb el gosset calent i les salses, així que afegiu verdures més que suficients, aneu amb la mà lleugera amb la salsa. A més, l’alvocat seria una gran addició a la llista de complements segons el meu BIL i MIL. Estic dacord! Prova-ho a casa i gaudeix~ 🤗 . . . . .

Related Articles

Back to top button