Idees de menjar

temps per a una inspiració personal molt necessària. Vaig començar el meu període ahir (TMI I k…

temps per a una inspiració personal molt necessària. Ahir vaig començar el meu període (TMI ho sé, però bé, sóc dona, ho sento, no ho sento) i l’últim que volia fer és entrenar, PERÒ ho vaig fer. Aquesta setmana he començat un nou programa a toneandsculptapp amb danyelewilson aquesta vegada. També vaig sentir que estava preparat per augmentar el meu nivell de programa de “Principiant” a “Intermedi” (oh noi) i gent! … el DOMS és REAL. Estic MOLT adolorit d’UN entrenament de la part inferior del cos, però així és com sé que vaig fer una bona feina. Avui hem fet la part superior del cos i estic acabat. (És difícil que els subjectes de taulons a les files!) Encara estic orgullós de mi mateix perquè no va ser la pelusa de núvols i la pols de pixie el que em va fer baixar 90 lliures del meu pes més alt fins ara. Sí, ho has llegit bé. 90 lliures de baixada! Estic tan a prop de 100 lliures de baix que no puc esperar fins a arribar-hi. Ja ve tots! Vaig dubtar molt a compartir l’últim vídeo meu, fent les immersions de tríceps perquè es pot veure totalment tota la meva pell solta que s’enfonsa al voltant de la meva secció mitjana, però el que sigui. Fingir que després de perdre 90 lliures i tenir 2 fills, no tindria la pell solta seria una burla al testimoni d’on he estat i on sóc ara. No m’agrada com es veu. De fet, em molesta molt. Però també són els meus sentiments sincers. No puc estimar-me el 100% del temps perquè sóc humà i així som. Però sé que també està bé no agradar les parts de mi mateix. m’accepto. Bons i dolents. No siguis dur amb tu mateix avui. Sigues amable amb els altres, sigues amable amb tu mateix. Cap alt, espatlles enrere. Tenim això. .

Related Articles

Back to top button