Idees de menjar

Sopa de fideus de pollastre a l’estil coreà també conegut com Dak Kal Guk Soo 닭칼국수. Ja sabeu que m’encanta…

Sopa de fideus de pollastre a l’estil coreà també conegut com Dak Kal Guk Soo 닭칼국수. Ja sabeu que m’encanta el pollastre rostit i un dels seus molts usos a casa nostra és per fer grans sopes a base de pollastre com Pho Ga o la base actual de Kal Guk Soo. Acabo de treure la carn dels ossos i llenço els ossos al meu revestiment de malla amb una ceba sencera tallada a la meitat, un grapat de grans d’all, 5 llesques de gingebre fresc de la longitud del meu polze i 10 grans de pebre negre. Col·loca el revestiment a la meva olla real i, a continuació, omple amb aigua fins a la línia màxima. Vaig configurar la meva IP per cuinar a alta pressió durant 20 minuts i alliberament natural. Salpebreu al gust amb sopa de salsa de soja 국간장 i sal. *Si no teniu folre de malla, només heu de posar-lo directament a l’olla i colar per un colador de malla quan acabeu de cuinar. . Aviat faré una altra recepta per als fideus casolans! .

Related Articles

Back to top button