Idees de menjar

“Si fas el possible, repetidament, et convertiràs en el millor”. . Aquest és un dels…

“Si fas el possible, repetidament, et convertiràs en el millor”. . Aquesta és una de les meves dites preferides que em vaig trobar aquest any mentre anava a la barra de cerca d’Instagram. Prové de evan.seong_wbffpro i m’ha mantingut realment motivat per mantenir-me en el camí dels meus objectius aquest any. Però també hi ha una altra cosa que sempre m’ha dit ychoi5459 un amic meu íntim. Em diu gairebé cada dia que em veu: “Unnie, ets la teva més jove i encantadora AVUI”. Sempre em vaig riure d’això perquè mai no em vaig sentir tan jove ni tan encantador en el moment que ho estava escoltant. Però avui he decidit celebrar-ho. He estat donant el millor de mi i el millor! Estic en el meu MILLOR, per avui! No m’entenguis malament. Oh, sóc el PRIMER a veure els grumolls i les protuberàncies en aquells trets corporals. Sóc el primer a assenyalar els defectes de mi mateix. Però he decidit que no superen les victòries del meu cos també. La forma més aprimada, tonificada, més musculosa (sí, sóc jo!) i per sota de tot, la noia més feliç perquè sap que està al màxim de la seva salut. Com diria el meu entrenador virtual d’entrenament krissycela: “Fes això per tu”. 💙 . Avui sóc jove i sóc encantadora. Estic donant el millor de mi i em sento millor. ❤ .

Related Articles

Back to top button