Idees de menjar

Riblets de porc de llimona, amanida, arròs gessamí i Nuoc Cham per amanir/sumar…

Riblets de porc de llimona, amanida, arròs gessamí i Nuoc Cham per amanir o submergir. Un altre diumenge d’èxit de recollida de la caixa del sopar aquí! Avui ha estat una picada d’ullet al menjar d’estil vietnamita. Hi ha alguna cosa en l’olor de llimona a la brasa a la brasa, salsa de peix i carn de porc que em fa salivar a l’instant. Combineu-ho amb l’aroma suaument escalfadora de l’arròs gessamí i m’emociono molt amb el sopar. Per al Nuoc Cham, vaig fer servir una recepta de hungryhuy.com ometent qualsevol cosa picant per fer que les caixes siguin aptes per als nens. M’agrada fer un lot gran de la salsa i guardar-la per a les meves amanides de fideus, salses de rotllets de primavera i altres plats d’inspiració vietnamita. Només cal guardar-lo a la nevera per mantenir-lo agradable i refrescant! . hungryhuy

Related Articles

Back to top button