Idees de menjar

Possible desencadenant *enorme desviació de les meves publicacions habituals de menjar*. Alguns de vosaltres ja…

Possible desencadenant ⚠️ *enorme desviació de les meves publicacions habituals de menjar*. Alguns de vosaltres ja ho sabeu de mi, però he tingut quatre embarassos i només dos fills. Quan va passar el Dia Nacional de les Filles, després el Dia Nacional dels Fills, em va tornar a recordar com de beneït sóc pels meus petits. Llavors vaig sentir la notícia de Chrissy Tiegan i John Legen i la seva pèrdua. Tinc el cor trencat per ells. Aquella imatge en blanc i negre d’ella al llit de l’hospital, la seva expressió… Vaig sentir el so del seu cor plorar, el soroll d’un dolor indescriptible també ressonant al meu cor. Estic segur que no vaig ser l’únic que ho va sentir. . Hi ha milions de dones que han patit una pèrdua similar, però no es parla obertament. No es comparteix fàcilment, de manera que la comoditat no es pot descobrir fàcilment, si hi ha una cosa així per a això. Però quan també vaig saber que la gent deixava comentaris dolents i negatius per a la Chrissy en aquest moment de dol, em va semblar… personal. Com t’atreveixes? Aleshores, va començar una onada repetida al meu cor, batejant, batec, i acabant en forts xocs contra les parets d’allò que tan segurament ha contingut el MEU propi dolor en les meves pròpies experiències. Només em podia imaginar quina onada està sent Chrissy ara mateix. De nou, com t’atreveixes? Coneixes el so del teu cor rodant i agitant contra la desesperació atrapada? . Som molts els que hem passat per aquesta pèrdua, fins i tot diverses vegades. Succeeix que la seva és TAN pública. Encara que hagi escollit una vida pública, no vol dir que no faci mal… a tot arreu… . Així que avui estic al costat de la Chrissy, públicament, a través de la meva publicació d’IG. És la meva carta, al meu nadó. El que porto amb mi a l’ànima. Fa uns quants anys però també sembla que fos ahir. . Si has passat per una pèrdua com aquesta, no estàs sol. No estem sols. Siguem presents els uns per als altres. Deixem-nos dempeus, caurem, plorem i aixequem-nos, sabent que estem l’un al costat de l’altre. I que en traguem força i coratge. . chrissyteigen

Related Articles

Back to top button