Idees de menjar

Pollastre fregit coreà algú? El meu germà em va regalar una fregidora per al meu bir…

Pollastre fregit coreà algú? El meu germà em va regalar una fregidora tfalusa pel meu aniversari i vaig voler treure-la a fer una volta. Vaig seguir la recepta de pollastre fregit del famós xef coreà 백종원, que es pot cercar a YouTube a Baek Jong Won Korean Fried Chicken i he de dir que aquest és el meu primer pollastre fregit casolà de gran èxit. Estava molt cruixent, deliciosament sucós i molt ben condimentat. La propera vegada provaré les ales i les revestiré amb un revestiment tipus gochujang o salsa de soja amb alls i mel! Estigueu atents a això! . Un crit especial a les galetes d’una llauna! Aquests són de traderjoes servits amb mantega i llet condensada al costat amb finalitats de barrossa dolça! Proveu la mantega barrejada amb llet condensada. I de benvinguda. 😉 .

Related Articles

Back to top button