Idees de menjar

Pastís de Flan Ube . El postre del pastís d’aniversari d’ahir va ser el pastís de Flan Ube casolà. jo…

Pastís de Flan Ube . El postre del pastís d’aniversari d’ahir va ser el pastís de Flan Ube casolà. Vaig adaptar la recepta de la recepta “Flan Cake” de piesandtacos per al gir d’Ube. Quan va arribar el moment de fer la massa de pastissos, vaig fer servir una barreja de pastís BOXED. Allà. Ho vaig dir. BOXED CAKE MIX i no ho sento. Perquè el pastís en si va resultar bo sense massa esforç per part meva. Això és una GUANYA per a aquesta mare ocupada. Aleshores, què vaig canviar? . Primer, no tenia escurçat, així que vaig utilitzar mantega per cobrir l’interior de la paella. En segon lloc, vaig comprar una barreja de pastís groc i la vaig fer segons les instruccions de la caixa. També vaig afegir… 1/2 C Ube Halaya (melmelada d’ube) 1 culleradeta d’extracte d’Ube al bol i ho vaig barrejar tot junt. Només assegureu-vos que la melmelada estigui a temperatura ambient, no freda, perquè es barregi millor. Finalment, el vaig coure a 350 graus cobert amb paper d’alumini durant 1 hora i 30 minuts i el vaig destapar durant 10 minuts addicionals, amb un total d’1 hora i 40 minuts de temps de cocció. Tanmateix, vaig fer una comprovació d’escuradents a les marques d’1 hora, 1 h 15 min i 1 h 30 min, així que us recomano que feu el mateix, ja que els forns varien. . Coses que faria de manera diferent per al meu proper intent… 1. Crec que provaré la barreja de pastís blanc en lloc de la groga per començar una base de sabor més neutre. 2. Puc fer servir una paella menys adornada o recobrir la meitat superior amb mantega i farina, no amb sucre, perquè em va costar treure el pastís de la cassola. . En general, el pastís era ric, dens i saborós. El senyor d’aniversari li va agradar molt i va acabar una llesca enorme. No em queixes d’això. 😄 .

Related Articles

Back to top button