Idees de menjar

Octubre és el mes de la història filipina americana! . Ahir vam fer una cena familiar…

Octubre és el mes de la història filipina americana! . Ahir, vam tenir una recollida de caixes de sopar familiar per celebrar diversos aniversaris d’octubre, inclosos els centres. Vaig decidir fer una graella de galbi de costella de vedella coreana i afegir un plat de fideus. Normalment amb Galbi, el plat de fideus tradicional és el japchae coreà, PERÒ em vaig assabentar que l’octubre és el mes de la història filipina americana, així que el vaig canviar i vaig fer Pancit Bihon! . Quan era jove, tenia uns quants amics filipins propers que em van presentar la seva cultura i el seu menjar. M’anava a casa seva després de l’escola i hi feia els deures o simplement “passava l’estona” mentre menjava el Pan de Sal. Els caps de setmana, em convidaven a participar en diverses reunions familiars o celebracions d’aniversari on vaig provar més menjar filipí com Lumpia, Longanisa, Tocino i el meu favorit, Pancit. D’aquesta manera, vaig saber com eren les famílies filipines dels meus amics, inclusives, socials i orientades a la família. No tenia aquest tipus d’ambient a casa meva i de seguida em va atret tota la calor. Són records que atresoré i que de vegades intento recrear a la meva manera, a casa meva. Estic molt agraït d’haver tingut influència filipina a la meva vida. .

Related Articles

Back to top button