Idees de menjar

Molta gent em pregunta sobre la meva pèrdua de pes. Què faig, com ho faig,…

Molta gent em pregunta sobre la meva pèrdua de pes. Què faig, com ho faig, etc. Bé, primer et diré que he trigat MÉS DE DEU ANYS a arribar on sóc avui. La imatge borrosa de la dreta era del 2008 i la de l’esquerra fa només uns dies. Per tant, primer, no hi ha cap solució ràpida. El que puc dir-te que ha funcionat millor per a mi últimament és entendre que estic en una marató, no en un sprint, per a la meva vida. Sé que no sóc el tipus de persona que pot renunciar al menjar que estimo. Alguns de vosaltres que esteu en un viatge similar ho sabeu… El menjar asiàtic és molt difícil de fer un seguiment de les calories en una aplicació. No impossible, però definitivament no és fàcil. I això ja ho he dit abans però ho tornaré a dir, m’encanta l’arròs i els fideus. A més, M’ENCANTA el ramen coreà, tinc un rebost ple d’una varietat diferent. El meu ramen preferit, però, és Shin Ramen, però té més de 500 calories per paquet! 😱 Vull dir que no m’equivoquis, de tant en tant, val la pena fer-ho, però per a mi menjar-lo amb més regularitat és una història completament diferent. Entra Shin LIGHT! Només 340 calories! Jaaasssss! No mentiré i diré que té exactament el mateix gust. No ho fa. Però quan tinc la picor de Shin, aquest és un subordinat sòlid i quan em queden calories addicionals al meu recompte diari, potser de tant en tant em derroco a la versió OG. Per tant, per resumir, el que m’ha funcionat últimament és… . 1) torna al maleït cavall que t’ha llençat perquè encara que trigui més d’una dècada, pots arribar-hi 2) tria un mètode de pèrdua de pes que saps que pots fer diàriament fins als 80 anys o alguna cosa així 3) la majoria El més important és el DÈFICIT DE CALORIES en lloc de retenir i restringir els aliments perquè… mireu ** aquesta publicació no està patrocinada, només intento ajudar-vos a tots els amants del ramen! . nongshimusa

Related Articles

15 Comments

  1. I love this! And I’m gonna need to get shin light. Keep up the good work girl!

  2. Whatttt…never heard of Shin Light. I love Shin Ramen. Thanks for the info. Yaaaassss…you’re looking great. 😁

  3. I think your story is realistic, and I think the idea of calorie deficit, can be misunderstood, it is more calorie realistic. We have to eat what just a little less than burn, to lose weight. For me, sugar is a sneaky #@! so that and portion control. Our stomachs should be the size of our fist lightly closed, thats not much, so I eat according to that. Means Sometimes on super active days I eat 4 times, but my love of coffee with milk and caramel usually uses up those calories. Tootles X

  4. I also love Shin and had discovered the light version last year. I was skeptical that it would be any good but was pretty decent for being lover calorie. Thanks for spreading the love of instant ramen!

  5. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻Amazing!!! I def need to try shin light!

  6. Shin Light is the shit! I love it. I always dress it up by sauteeing a little daepa and garlic and cook it with that. YUM.

Back to top button