Idees de menjar

M’he despertat amb ZERO motivació per treure’m el cul avui i fer qualsevol tipus d’entrenament…

M’he despertat amb ZERO motivació per treure’m el cul avui i fer qualsevol tipus d’entrenament. PERÒ sabia que com que em vaig comprometre a fer aquests entrenaments, només ho hauria de fer. Així que em vaig arrossegar lentament a la meva àrea d’entrenament i vaig arribar-hi de mala gana. A mig camí, em cremava tots els músculs i tenia moltes ganes de rendir-me. Però no ho vaig fer. Em vaig dir: “GRIT UP JEANNIE. Aquest és el tema del 2020! Quant tens en tu?!” Llavors vaig trencar aquell entrenament. 💪 . El que em fa seguir endavant són els petits canvis que veig i sento en mi mateix. Em sento més sòlida i ferma (bé no a la part inferior dels braços, però en general 😅). La meva forma sembla diferent encara que el meu pes no és tan diferent. Tinc un llarg camí per davant, però el més important és que estic en aquest camí. . Encara estic fent els meus entrenaments de toneandsculptapp perquè això és el que em funciona. Gràcies krissycela pel petit vídeo que vas fer fa un temps, assegut al teu cotxe, fora del gimnàs, parlant de com no vols entrar però ho faràs de totes maneres. Penso en aquest vídeo regularment i em posa el cul en marxa. 💙 Penso viure molt de temps, corrent amb els meus fills. M’estàs ajudant a ajudar-me a arribar-hi. 참고로 운동은 톤엔스컬프트앱꺼지만 오늘 3.2.1.jin 피드보고 자극받아 자극받아 트앱꺼지만 오늘 3.2.1.jin 되었으니다 ^^ . motivació

Related Articles

Back to top button