Idees de menjar

Lasanya èpica de bolets i llenties Quan era gran, la meva mare sovint feia lasanya per…

Lasanya èpica de bolets i llenties 🤤En créixer la meva mare sovint feia lasanyes per dinar els diumenges 🍴 Probablement sigui un dels meus plats més reconfortants i un d’aquells plats que sempre em recorden dolços records de la infància ❤️Aquesta és la meva versió 100% vegetal ( amb opció sense gluten) recepta de happyskinkitchen 🥑🍅 Obteniu les nostres noves més de 100 receptes veganes veganrecipesvalley 👈Enllaç al perfil . .

Related Articles

4 Comments

 1. I want to appreciate
  @obohhealer01 for giving me
  more life again, I was diagnosed
  of Herpes after the use of
  @obohhealer01 herbal medicinei
  got cured. He also cured illness
  like Hepatitis, Bp skin problems,
  Stomach, Ulcer, Asthma, Fibroid,
  MS, Waist pain, Breast cancer,
  Hynia, Affection, Chest pain, HIV,
  Hsv1 and 2, HPV.

Back to top button