Idees de menjar

La gent sovint em pregunta: “Com ho fas? Només necessito motivar-me…”…

La gent sovint em pregunta: “Com ho fas? Només necessito motivar-me…” . Parlem de MOTIVACIÓ o falta d’aquesta, per a mi. . No sé vosaltres, però ara que l’estació canvia, hi ha una frescor cruixent a l’aire, i els dies es fan “més curts”, em llevo més que no pas els matins, tement els entrenaments. Els dies que dic: “Sí, estic TAN a punt per al Dia de la Cama!” o “SÍ! Dia HIIT! M’encanten els burpees!” són pocs i distants. Però això és el que he après i… . DEIXA d’esperar a la MOTIVACIÓ. . Si baseu la ingesta d’aliments i els entrenaments en funció de com “se sent” cada dia, mai obtindreu consistència. AQUEST va ser probablement el més important per a mi. És com quants matins preferiries dormir que aixecar-te per treballar? PERÒ arrossegueu el cul i us obligeu a raspallar-vos les dents. Llavors ja ets al teu dia. Així, arrossego el cul cap a la catifa d’entrenament, em poso les sabates, començo a escalfar i ja estic a l’entrenament. Fer-ho habitualment, independentment de com em senti aquell dia, m’ha ajudat a convertir-ho en una disciplina, un estil de vida. Igual que fer els plats, banyar els nens, cuinar els àpats… M’aparc a fer exercici. Això és perquè quan vaig decidir començar per primera vegada, em vaig comprometre a mantenir-ho. Així que no cal que ho qüestioni cada dia. Només necessito fer-ho. Rodo els ulls, sospir, regatejo amb mi mateix al cap, em poso súper irritable, però… ho faig. . Cada nit abans d’anar a dormir, examino les fonts IG i un sentit de comunitat. 3.2.1.jin evolvingbethany anita_herbert soheefit i, per descomptat, krissycela m’ajuden a mantenir-me al dia amb els entrenaments, mentre que danaemercer bdccarpenter i syattfitness em donen les meves comprovacions de realitat tan necessàries per mantenir-me a terra durant tot el procés. Finalment, tots sabeu que faig servir toneandsculptapp per als meus entrenaments i no podria estar més feliç. Com diu: “Fes això per tu”. . powerblockdumbbell

Related Articles

Back to top button