Idees de menjar

La civada salada és millor que la dolça segons la meva humil opinió. Aquí tinc el meu treball posterior…

La civada salada és millor que la dolça segons la meva humil opinió. Aquí tinc el meu àpat posterior a l’entrenament amb civada ràpida, ou, tires de pit de pollastre i salsa calenta (I ❤ traderjoes Peri Peri Sauce) o podeu substituir amb salsa de soja al gust! . INGREDIENTS: 1/2 ta de civada ràpida 1 ta de aigua 1 ou 3 oz de pit de pollastre 1 culleradeta de salsa picant (al gust) * també pots salar al gust, em vaig saltar la sal perquè el pollastre que vaig fer servir ja estava condimentat. . INSTRUCCIONS: 1. Poseu al microones la farina de civada i l’aigua a foc fort durant 1 minut 30 segons. 2. Escalfeu el vostre pollastre (jo vaig sofregir el meu). 3. Quan la civada estigui feta, hi barregem immediatament l’ou cru fins que quedi ben incorporat. 4. Afegiu-hi el pollastre picat cuit per sobre i amaniu-lo amb la vostra salsa calenta, salsa de soja o simplement sal. Depèn de tu! Gaudeix! . . . . . . . .

Related Articles

13 Comments

  1. Oh I agree with you too! Savoury Oats Porridge is really yummy!

  2. Such a shame that I can only like it one time 😍it looks wonderful and so delicious ❤️

Back to top button