Idees de menjar

Japchae de verdures Bulgogi de Ribeye a rodanxes a l’estil de Seül Arròs fresc al vapor. Allà…

Japchae de verdures Bulgogi de Ribeye a rodanxes a l’estil de Seül Arròs fresc al vapor. Hi ha alguna cosa que em fa sentir ple quan penso en la comunitat que m’envolta, compartint el menjar de casa meva, el meu patrimoni, fet i barrejat per aquestes dues mans. 🤗 . El menjar coreà està pensat per ser compartit. Tant si es tracta de la teva família, amb amics, veïns o comunitat. Hi ha una expressió en coreà que implica que ara estàs molt unit un cop has menjat a la mateixa olla d’arròs. . Gràcies per donar-me l’oportunitat de compartir i teixir un fil entre nosaltres. 💞 . *si us desbordeu a les botigues amb totes les marques diferents, seguiu els consells de la meva mare i apropeu-vos a ottogiamerica. Ja fa temps que existeixen i són una opció sòlida. . . . . . . . . . .

Related Articles

10 Comments

Back to top button