Idees de menjar

Hora de dinar! La meva per avui és la meva amanida d’hamburgueses amb formatge preferida. Ahir a la nit per sopar…

Hora de dinar! La meva per avui és la meva amanida d’hamburgueses amb formatge preferida. Ahir a la nit per sopar vaig prendre un bol d’arròs en un bol de sopa d’os de vedella amb tteok (pastissos d’arròs glutinoso coreans) i boletes. Recàrrega de carbohidrats! SO~ El dinar d’avui és un èxit de proteïnes ple de fibra que és deliciós i refrescant! L’equilibri i la moderació sense restriccions són el que em portarà als meus propers objectius de fitness. I seriosament, aquesta amanida és 🤤🤤🤤. .

Related Articles

6 Comments

  1. That looks so healthy and tasty!!

  2. I haven’t had salad in awhile, time to go make myself a bowl!!

  3. Yes everything in balance n moderation!! 👌🏽

Back to top button