Idees de menjar

Hola 41~ No estic content de veure’t, però t’esperava. I estic preparat per a tu…

Hola 41~ No estic content de veure’t, però t’esperava. I estic preparat per a tu. . Coses que vaig aprendre l’any passat durant el meu viatge de fitness que em porto amb mi a l’any 41: . 1. No compareu. El cos d’aquella altra persona no és el meu i no el puc aconseguir. Comuniqueu amb els altres però no compareu. Jo sóc jo. El meu millor jo és tan bo com els seus millors ells. 2. El meu fitbit és una eina per fer un seguiment de l’activitat, no un tutor de dèficit o subsidi per menjar. No estan relacionats. 3. No confieu en l’escala. És una idiota complicada. Només heu d’utilitzar-la per obtenir dades i seguir endavant. 4. Feu fotos de progrés i proveu-vos de roba antiga de tant en tant per obtenir victòries sense escala. 5. La pell flaixosa i fluixa és una realitat esgarrifosa quan es tracta de perdre pes a gran escala. Però és millor que tot plegat de greix. 6. La disciplina i el cor és molt més important que la motivació i l’impuls. Mantingueu el cap abaixat i treballeu, fins i tot quan no tinc ganes. “No pots fotut això”. syattfitness 7. Escollir patir deliberadament per una puntada al cul 30 minuts d’entrenament cada dia per tenir una vida més feliç i saludable és millor que patir sense voler (problemes articulars, dolors musculars, jadeig, no poder seguir el ritme dels meus fills) per a la resta de la meva vida. Trieu “Sofriment voluntari”. syattfitness 8. Està bé menjar el que m’agrada. Simplement fes-ho amb raó. 9. Si no puc fer-ho sol, trobeu una comunitat i un programa que m’animi, augmenti i em guii a través del desconegut i de les dificultats. Segueixo krissycela i els seus programes a toneandsculptapp 10. Recordeu que no puc odiar el meu cos per convertir-lo en una cosa bonica. . Probablement n’hi ha més, però això és el que tinc passant avui al davant del meu cervell. Com sempre em diu el meu amic: “Avui ets més jove”. . Així que, hola 41, anem a entendre-ho. . powerblockdumbbells

Related Articles

15 Comments

  1. Happy birthday lady! Miss you but I’m glad you’re doing well! ❤️❤️

  2. Love this!! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

  3. Happy birthday! You have always been, and will always be, so beautiful in so many ways. ❤️

  4. Happy birthday!!!! You’re gorgeous!!!❤️❤️❤️❤️❤️

  5. Blessed 🎂 Birthday 🎉🎁 Jennie! 🍾🥂🧧 Stay Happy 🤸🏻‍♀️ & Healthy 🏋🏻‍♀️ ~ that’s all that matters the most regardless of Age 😁

  6. Well Done!!!! Mentally and Physically!!! Wishing You a Blessed Birthday

Back to top button