Idees de menjar

Fort no es tracta de quantes lliures o kg pots aixecar. Fort no es tracta de la rapidesa…

Fort no es tracta de quantes lliures o kg pots aixecar. Strong no es tracta de la velocitat amb què pots córrer o fins a quin punt pots saltar. Fort és la capacitat de mostrar-se constantment. Mirant els teus dimonis interiors als ulls i fent-los saber qui és el cap. A continuació, lligueu els cordons i feu-los un cop. I fins i tot quan estiguis avall i fora… a terra… per aixecar-te i amunt… i dir… “Encara hi sóc”. Llavors, una vegada més, encara més fort… “EN.EMPRE.EN.EL.” . . . Vaig acabar més de 50 entrenaments a toneandsculptapp durant els últims mesos i per celebrar-ho, em van regalar aquesta samarreta. Mostra que vaig aparèixer amb regularitat, fins i tot quan les veus del meu cap em deien que estava massa cansat, vençut o ocupat. Em vincula a una comunitat de persones que estan en un viatge similar al que estic jo cap a la salut i la forma física. Celebra la nostra força. S’asseu a la meva espatlla i em dóna una copeta a l’esquena dient “Ben fet Jeannie. Sí, encara hi estàs”. 💙 . Un crit especial a krissycela i danyelewilson que m’han guiat al llarg de tots els meus entrenaments a casa. Puc celebrar-me perquè em vas ensenyar com. 💞 . . Per cert, porto pantalons curts i sostenidor oneractive. Estigueu atents perquè també hi haurà una publicació sobre això! 😘 . . . . .

Related Articles

Back to top button