Idees de menjar

Filet de flanc marinat de soja amb gingebre amb xocolata infantil amb salsa d’ostres d’all. jo he…

Filet de flanc marinat de soja amb gingebre amb xocolata infantil amb salsa d’ostres d’all. He estat en un funk. Estic segur que tots podem estar d’acord que aquest any ha estat un gran FUNK. Els últims dies he estat fent més berenar i fent menys entrenaments de cardio. Tanmateix, HE augmentat la meva resistència i els entrenaments basats en manuelles, així que mentre em sento més ferm, el meu pes a la bàscula ha augmentat lleugerament. Aleshores m’he despertat aquest matí, sentint-me super inflat i, per cert, el nombre de la bàscula torna a pujar. Això, juntament amb THE FUNK del 2020, va començar el meu matí amb el cap al lloc equivocat. Mai tindré una cintura fina i abdominals. Aquesta maleïda bossa del davantal estarà amb mi per sempre i els meus glutis mai s’assemblaran a un préssec. Els meus esforços es desperdicien. Sentir-me tan frustrat i brut… Però després, em vaig servir una tassa de cafè i em vaig asseure a veure aquesta foto dels meus 20 anys. Aleshores, aquesta altra foto meva, fa només un mes, durant l’any del FUNK. Vaig pensar per a mi mateix… “Uau, tinc un coll. Quan va passar això?” Abans no podia portar collarets curts de cadena perquè simplement no encaixaven. A més, mai vaig somiar que seria capaç de veure les meves clavícules, però vaja… Jo també en tinc. 😳 Em va fer pensar… potser quan torni a mirar les meves fotos, en algun moment, també ho diré dels meus glutis i dels meus abdominals… algun dia? Per tant, suposo que tot i que el 2020 ha estat Funky, suposo que també és l’any de Perspectiva i Grit. Un any perquè tots ens quedem atrapats a casa amb la millor i la pitjor part de nosaltres mateixos i aprenem a conviure amb tot. Per viure amb nosaltres mateixos i superar l’altre extrem, amb sort, enamorats del que som. . Aquí teniu una llista d’alguns comptes d’IG que segueixo. Això m’ha ajudat realment a motivar-me no només amb la salut física sinó també amb la salut mental. Espero que aquests ajudin. ❤ . krissycela danaemercer syattfitness soheefit amandalekland britneexo jacislosingit . No oblidem el sopar d’ahir. Recepta de jenniferperillo food52

Related Articles

15 Comments

  1. Love this girl! Sometimes we all get in that funk and it’s okay!

  2. You are inspiring I’ve been in a funk too n feel like I’m going backwards. Thank you for this post!! Much needed 👌🏽✨

  3. You are beautiful!!! Remember that! Know that this funk-feeling is only temporary. If we tell ourselves how to feel, we will feel that way. Our minds are amazingly powerful. Give it direction and/or challenge it. Love yourself!🌻

  4. Love your positivity! You were beautiful then and you’re beautiful now! And all these healthy meals and recipes are so inspirational 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

  5. Always great to put together progress pictures! We get stuck seeing the same self and seeing no progress, especially when we rely on the a scale to tell us progress. We got this!!! 👏🏻👏🏻👏🏻 as long as we are striving to be better, we are better! 🌼♥️

Back to top button