Idees de menjar

Feliç Dia Internacional de la Dona. El meu viatge de fitness va donar un gir quan va colpejar Covid….

Feliç Dia Internacional de la Dona. El meu viatge de fitness va donar un gir quan va colpejar Covid. De fet, per a millor. Em vaig veure obligat a trobar maneres a casa de mantenir la meva salut mental i física en forma. Vaig trobar aquesta meravellosa comunitat de persones que formen part d’un programa de fitness anomenat toneandsculptapp liderat per krissycela amb seu al Regne Unit. Aquest grup de dones de, literalment, arreu del món, s’uneixen en l’objectiu cap a la forma física. Ens animem, ens recolzem, ens responem preguntes i compartim el progrés. Estic molt beneïda i feliç de formar part d’aquest grup internacional de dones que són fortes per elles mateixes i les unes per les altres. Mai hauria somiat que podria assolir aquest nivell de forma física. Encara estic molt treballant, però estic progressant i no sóc sol a fer-ho. A totes les meves dones fortes, Feliç Dia Internacional de la Dona. ❤ .

Related Articles

Back to top button