Idees de menjar

Fa temps que no penjo vídeos d’entrenament a casa amb qualitat amateur, així que…

Fa temps que no he publicat cap vídeo d’entrenament a casa de qualitat amateur, així que vaig pensar que n’havíem de tenir un. . No vaig a mentir. El clima fred i la pesadesa posterior a les vacances fan que sigui molt difícil posar-me el cul en marxa, però aquí estic, intentant fer-me responsables a través de “el Gram” perquè no ho deixi anar tot. . Utilitzant el meu toneandsculptapp favorit aquí amb el meu entrenador virtual krissycela fent un entrenament per a la part superior del cos del programa Sculpt It PLUS el seu repte Kick Start de 30 dies. . No t’importin els ballarins de darrere, la meva cara lletja tira, s’enrotlla i fa grumolls. 😅 Només intento mantenir-me al dia i mantenir-me saludable mentre fem mares i cuina menjars aleatoris aquest 2021! .

Related Articles

Back to top button