Idees de menjar

És per això que volia dedicar-me un moment per parlar de la importància de cuidar-te…

És per això que volia dedicar-me un moment per parlar de la importància de tenir cura d’un mateix i de cuidar els altres. . Aquesta primera foto es va fer l’any 2017. Acabava de donar a llum el meu segon fill, a menys de 2 anys del primer. Em llevava totes les nits, donava el pit, tirava el pit o intentava tornar a dormir el nadó. Va arribar a un punt en què només estava funcionant amb un total de 4 hores de son, combinades amb alimentacions i balanceigs entremig. Vaig sentir que era la meva responsabilitat portar-ho endavant, no despertar el meu marit per demanar ajuda, ja que havia d’anar a treballar durant el dia. Vaig sentir una culpa i una insuficiència extremes envers el meu primogènit, ja que només era un nadó i jo amb prou feines funcionava. La depressió postpart, l’ansietat… aquestes coses s’estaven tancant en mi, només la foscor em va engolir la ment a poc a poc. Recordo sentir-me com si estigués al pilot automàtic per dins, però per fora estava intentant fingir-ho amb tanta força. També recordo sentir-me tan fràgil i fràgil. Com en qualsevol moment, podria trencar-me en un milió de trossos. . Avancem ràpidament fins avui i estic molt millorat però encara hi ha dies difícils. Estic agraït per un marit solidari i una llar estable. Els núvols sobre el meu cap han anat passant i avançant. I he estat prou bé per mirar cap amunt i adonar-me’n. Això es reflecteix a la meva foto més recent. Va necessitar molta amabilitat i generositat del meu marit i d’un parell d’amics íntims per ajudar-me a navegar durant els darrers 3 anys. . La mala salut mental no necessita tenir diagnòstics per ser real. Existeix en totes les formes, normalment amagat dels altres, fins i tot de nosaltres mateixos. No ho sabem fins que ja estem a les mans. El món d’avui, la seva condició, es pot sentir tan fosc i negatiu. Però, si us plau, tingueu en compte que NO som foscos i negatius. Som el que som, passant per un moment fosc i negatiu. I actuarem i reaccionarem com ho fem. Així que us demano que sigueu amable amb vosaltres mateixos mentre actueu. Sigues amable amb tu mateix mentre reacciones. Mostra gràcia als altres mentre ells també actuen i reaccionen. No sabem per què passa algú darrere del ‘Gram. No tots hem de ser amics, però cuidem-nos els uns dels altres.

Related Articles

Back to top button