Idees de menjar

És! M’he despertat aquest matí i he decidit preparar els meus dinars per a la resta…

És! M’he despertat aquest matí i he decidit preparar els meus dinars per a la resta de la setmana. Els darrers mesos he confiat més en menjar de manera intuïtiva i, tot i que he pogut mantenir el meu pes, m’agradaria perdre uns quants quilos més, així que vaig decidir tornar a fer un seguiment de “algunes” calories per assegurar-me que estic en dèficit. Dic “alguns” perquè només ho faig per dinar i no per sopar. Encara vull menjar el que vull, amb moderació, i gaudir dels meus àpats, mentre em mantinc informat sobre quantes calories prenc aproximadament diàriament. Fer les coses d’aquesta manera pot no mostrar una gran diferència de pèrdua de pes en un curt període de temps, però està bé perquè hi estic a llarg termini. Per a mi, vull trobar una rutina que pugui mantenir tota la vida. El que em funciona és… 1. Entrena i exercici per a beneficis per a la salut a més de construir músculs. (No vaig poder cenyir-me a res fins que vaig començar a toneandsculptapp i tots sabeu com estimo els meus entrenadors danyelewilson i krissycela 2. Nutrició per a beneficis per a la salut i pèrdua de pes. . De vegades em frustro quan sento que el progrés és massa? lent? Absolutament. Però el progrés és progrés i cada mig pas, quart de pas que vaig fer em portava on sóc avui. Gràcies 🙏 . . . . . . . .

Related Articles

Back to top button