Idees de menjar

És dissabte a la nit i tinc una nit lliure per a mi. En lloc de cuinar,…

És dissabte a la nit i tinc una nit lliure per a mi. En comptes de cuinar, vaig decidir maquillar-me i posar-me unes ones als cabells. També vaig treure la pols de la teva vella caixa de joieria i em vaig posar unes arracades per donar una mica de brillantor al meu look! Fins i tot vaig treure el màxim profit amb un jersei amb perles! Aleshores, quan tot va ser dit i fet… Vaig mirar al meu voltant i… no tenia on anar. DAGNABIT! (Agita el puny al Covid… 😤) . Així doncs, aquí estic a les xarxes socials publicant sense vergonya un munt de selfies sense cap altre propòsit real que jo sentia que els meus cabells acabats d’amenar, els meus esforços de maquillatge i la meva moda es mereixien un crit. 🤣 . Són les petites coses que ens fan passar cada dia, una sortida i una posta de sol alhora. Tots estigueu segurs i feu alguna cosa que us faci sentir bé, per TU! 💞 .

Related Articles

Back to top button