Idees de menjar

El sopar d’ahir va ser un espaguetis amb la meva salsa preferida de carbassa i carbassa…

El sopar d’ahir va ser espaguetis amb la meva salsa preferida de carbassa i carbassa de traderjoes, rematat amb burrata fregida a l’aire. Al costat, vaig fer cols de Brussel·les embolicades amb cansalada rostida amb una salsa de llimona cortesia de la recepta foodnetwork. Les coses que vaig fer de manera diferent és: 1) Vaig tallar la cansalada en terços, no a la meitat, per poder menjar més mossegades de Brussel·les sense carregar-me amb massa bacó. La meva cansalada tenia 60 calories per 2 tires. 2) Al final he afegit 4 minuts addicionals de cocció al forn perquè m’agrada més la cansalada que no pas. 3) He afegit una ratlladura de llimona sencera, no la meitat, més un rajolí addicional de suc perquè volia que anés més sabor a llimona. . Pel que fa a la burrata, la vaig arrebossar amb farina, rentat d’ou, després pa ratllat de panko i la vaig congelar uns 15 minuts. Després, vaig ruixar tota la bola amb oli d’oliva i la vaig sofregir a 425 graus durant uns 8 minuts. Transferiu-lo amb compte perquè es posa molt enganxós! Deliciós! .

Related Articles

Back to top button