Idees de menjar

El sopar d’ahir va ser… 1. Filets de costella de – salats i fregits a l’aire lliure a 350 graus…

El sopar d’ahir va ser… 1. Filets de costella de – salats i fregits a 350 graus durant 15-20 minuts 2. Recepta argentina de Chimichurri de foodnetwork Recepta de Bob Blumer 3. Sofregit de coliflor de (he afegit 1 cullerada de salsa d’ostres i 2 ous) 4. Stonefire Naan Dippers de torrats a la fregidora fins que estiguin calents 5. Wontons de cranc fregit i formatge crema de la meva sogra (intentaré aconseguir la seva recepta per a tots vosaltres perquè és força bona!). Per al sofregit de coliflor, vaig trigar una estona a esbrinar com fer-lo esponjós i esponjós en lloc de humit i suau. Això és el que vaig fer… Vaig començar la coliflor primer a la paella i un cop la gelada es va fondre i s’ha suavitzat vaig afegir la salsa d’ostres i la vaig sofregir durant uns 30 segons. Després ho vaig empènyer tot cap als costats per fer un cercle buit al mig de la paella. A continuació, vaig batre 2 ous en un bol a part i els vaig abocar al mig. Espereu una mica perquè comenci a configurar-lo i, a continuació, remeneu-lo. Una vegada que sigui un remenat humit, hi vaig barrejar l’arròs pels costats. Espero que això ajudi! .

Related Articles

Back to top button