Idees de menjar

El nou favorit de la carmanyola és Pork Sung Onigiri! . Súper ràpid d’ajuntar…

El nou favorit de la carmanyola és Pork Sung Onigiri! . Molt ràpid de combinar al matí perquè no cal cuinar cap proteïna. Per preparar l’arròs, vaig treure l’arròs calent de la meva olla en un bol gran, vaig afegir el condiment de sushi d’una ampolla i vaig barrejar fins que quedés enganxós. Arròs en capes i carn de porc cantada (carn de porc triturada seca, com Jerry que s’ha triturat en trossos de fil fina), després vaig afegir una mica de rave groc coreà picat per obtenir una textura i una dimensió de sabor addicional. Acabeu amb una altra capa d’arròs, premeu el motlle i sortiu. Doblegueu-hi una alga i ja està. Ideal per a carmanyoles, pícnics o un aperitiu sobre la marxa! . . . . . . . .

Related Articles

Back to top button