Idees de menjar

Donar suport a les empreses de propietat negra i asiàtica. M’encanta la meva samarreta nova i tu…

Donar suport a les empreses de propietat negra i asiàtica. M’encanta la meva nova samarreta de korelimitedla korelimited i tots sabeu com m’encanta el meu plat daurat i els estris de blackyoonicorn raisingkorea . Fes una ullada a aquests venedors per trobar alguns productes bonics. . *Aquesta publicació NO està patrocinada de cap manera. Els vaig triar i els vaig pagar jo mateix per la seva qualitat, bellesa i representació de la força. **Si us plau, ignoreu el meu desplaçament de la publicació del dit amb aspecte tort. No en tinc ni idea… 😅🥴 també, la K de la meva samarreta està cap enrere perquè vaig fer la foto en mode selfie! 😂😘 . hyomxena 😘

Related Articles

Back to top button