Idees de menjar

D’acord, així que no acostumo a publicar vídeos i la qualitat d’aquests és inferior, ho sé. …

D’acord, així que no acostumo a publicar vídeos i la qualitat d’aquests és inferior, ho sé. PERÒ estic absolutament enamorat del meu nou programa d’entrenament i només havia de compartir-lo amb vosaltres! Vaig trobar krissycela aquí a IG mentre navegava sense pensar per publicacions aleatòries una nit sense dormir i vaig veure que estava començant un repte de 14 dies al seu grup de Facebook, Krissy Cela Community. El meu pes estava en un altiplà, sense importar el dèficit calòric i el treball cardiovascular que estava fent. Sabia que volia construir múscul i forma. Això em va semblar la cosa perfecta per “comprovar amb precaució” per donar-me un impuls des de l’aturada en què havia arribat. Vaig provar els vídeos d’entrenament gratuïts que ha publicat al grup FB per al repte de 14 dies i, tot i que era 100% desafiant, també era 100% factible. SÍ! I la MILLOR part va ser que no era intimidant ni pesat com poden ser alguns programes d’entrenament. No va ser exigent i exigent. Era estranyament còmode, mentre em cremava i suava. Vaig decidir anar a la prova gratuïta a toneandsculptapp de Krissy després d’haver acabat el repte de 14 dies, només per veure de què es tractava. Un cop més, sent un lavabo prudent al principi. Ara he completat la primera setmana de la Home Guide a l’aplicació i estic segur que continuaré més enllà del període de prova gratuït. Seré completament honest i diré que el meu pes NO s’ha mogut. També us diré que la forma del meu cos ha canviat! GENT. Estic creixent un cul 🍑 i la meva cintura és més prima! 😱 Això és GRAN per a mi. Abans, em feia més petita en general, però els meus grumolls i els meus cops encara estaven on estaven. Mai més! Així, no dic que sigui per a tu, però dic que finalment he trobat alguna cosa que funciona per a mi. . Sé que aquesta publicació és una desviació de les meves publicacions habituals de menjar. No em van demanar de cap manera que publiques res d’això. Només necessitava compartir-ho perquè sé que si fins i tot hi ha una persona que llegeix això i t’ajuda com ho està fent per a mi, saps que aquesta publicació era d’or. La Krissy sempre diu: “Fes això per tu”. Això és el que estic fent i funciona. . GRÀCIES especials a 3.2.1.jin, que s’ha pres un temps tan amablement per ajudar-me a guiar-me amb preguntes específiques de fitness i m’ha ofert una gran informació per a la música d’entrenament!

Related Articles

15 Comments

  1. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Yassss girl!!!!

  2. It’s nice that you’ve tried it ❤️ so proud of you Unnie. It’s just a beginning and take time and be kind to yourself :)) ❤️No rushhhh

  3. Alrightttt Jeannie!!!! Keep doing what you’re doing. Sooo happy for you! Glad you were able to enjoy it and make it fun. 🙌

  4. You motivate me! ❤️⭐ Keep it up! ⭐🎉‼️

  5. Lol I should learn more from youuuu so much healthyyy exercising 😍

  6. let’s goooo @jeannie.at.home!!!! 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

  7. 언니~~~~~ 멋지다!!!!!!! 진짜!!!!!!!!! 나도 운동해야겠어!! 언니 완전 기대돼!!!!

Back to top button