Idees de menjar

Coneix la meva millor amiga del pati del darrere, Smokey. Aquesta és una de les meves aficions preferides. Barbacoa…

Coneix la meva millor amiga del pati del darrere, Smokey. Aquesta és una de les meves aficions preferides. Carn a la brasa i fumat. Aquesta graella de carbó m’ha vist a través de moltes estacions de tots els diferents tipus de carn. Ara que tinc la planificació dels àpats al cervell, Smokey fins i tot m’ajuda amb això. Faig un gran lot de porc charsiu (carn de porc a la barbacoa xinesa) i el faig servir durant tota la setmana. Puc tallar-lo i remenar una mica d’arròs fregit. Puc tallar-lo i llençar-lo a un ramen. Puc fregir ous i servir-ho al costat amb arròs. O com veieu aquí (feu lliscar!) Puc fer entrepans ràpids i abundants! La planificació dels àpats no ha de ser avorrida i no ha de ser un menjar dietètic d’una sola porció. Pot ser preparar-se per a la setmana per preparar ràpidament un àpat que el fambam gaudirà feliçment! Sabíeu que la carn de porc és una gran opció de carn magra quan teniu el tall correcte? Exploreu fora del regne del pit de pollastre i el peix si us canseu de la mateixa rotació antiga però voleu controlar el recompte de calories! Tot amb equilibri i moderació! ** A més, ens podem prendre un moment per gaudir realment de la bellesa de la foto 3? 🤤🤤🤤** .

Related Articles

Back to top button