Idees de menjar

Aquí teniu el que vaig fer per a les postres per a les festes… 1. Recepta de Mochi de carbassa per…

Aquí teniu el que vaig fer per a la propagació de postres de vacances… 1. Recepta de Mochi de carbassa de allrecipes 2. Recepta d’Ube Crinkles de kawalingpinoy 3. Recepta de “El MILLOR pastís al revés de pinya” de thedomesticrebel . Tot anava molt bé i si es deixava als meus centres, donaria una cinta del primer lloc als Ube Crinkles. Puc veure al 100% per què. Són densos, suaus, masticables, subtils però dolços al final. Gran recepta per mantenir en la meva rotació… . Però per a mi… per a MI… aquell pastís de pinya al revés… 😳😮🤯🤤😍🥰🤩🙌❤… EHRMAGURRRR…… ara és la meva recepta de pastís PREFERIDA. Mans abaix! Mooooooooooo DELICIOSA. És lleuger però dens, elàstic i esponjós, però no d’una manera de marica que potser no s’aguanta a la cobertura de xarop. I té prou dolçor per ser agradable sense ser massa sacarina. M’ENCANTA. Una gran recomanació aquí per provar aquesta recepta a casa! . La seva recepta és per a un pastís de 9 polzades, però ho doblo tot en una paella de 9 × 13 i vaig mantenir el temps de cocció igual. Ho vaig fer la nit abans i el vaig tapar un cop es va refredar. Deixeu-lo al taulell durant la nit, feu-lo cap al matí i serviu-lo a temperatura ambient. Sincerament, no sabia què esperar perquè era la primera vegada que menjava un pastís de pinya cap per avall, però va ser una sorpresa tan agradable per al brunch de Nadal per als paladars! .

Related Articles

Back to top button