Idees de menjar

Aquests dies vaig a menjars baixos en calories però amb un gran volum, així que vaig fer el Bak…

Aquests dies vaig a menjars baixos en calories però amb un gran volum, així que vaig tornar a fer el filet de porc al forn amb mantega d’all, recepta de www.sweetcsdesigns.com Ens ENCANTA aquesta recepta, ja que no només és alta en proteïnes i baixes en calories. , però molt deliciós! Tota la família ho aprova i vam omplir els nostres plats amb bròquil saltejat amb salsa d’ostres i carbassó rostit. . Bàsicament per al porc… 1. Vaig agafar uns 2,5 lliures de LLOM DE PORC i el vaig salar generosament amb SAL D’ALL. 2. El vaig sofregir en una paella calenta. 3. Vaig tirar 2 cullerades d’ALL picat i 2 cullerades de MESMA DE CONDICIONANT D’HERBES ITALIANES. Va fregar tots dos per tota la meva carn de porc. 4. Col·loqueu 2 cullerades de mantega a cada tros de carn. 5. Coberta amb paper d’alumini i cuita a 350 graus durant 25-28 minuts. Deixeu reposar 5 minuts abans de tallar. .

Related Articles

Back to top button