Idees de menjar

Anxoves i nous saltejades amb salsa de soja. De gran, la meva mare sempre em deia…

Anxoves i nous saltejades amb salsa de soja. Quan va créixer, la meva mare sempre em deia a mi i al meu germà: “Menja el myeol-chi (멸치 – anxoves), està ple de calci. És bo per als teus ossos!” . Ara que tinc els meus propis fills, assegurar-me que mengin de manera saludable és una de les meves prioritats. A la meva filla li encanta tots els tipus de menjar coreà, PERÒ el meu fill només ha volgut carbohidrats i sucre. Arròs, fideus, fruita. Ni carn, ni verdures. Desesperat, quan tenia dos anys, vaig tenir èxit a l’hora d’afegir algues a la llista de coses que menjaria, però no vaig trobar una font de proteïnes que menjaria. Va seguir arribant al percentil sisè d’alçada a les visites del pediatre i, tot i que sé que els gens hi tenen molt a veure, altres mares segur que es poden relacionar, no vaig poder evitar sentir-me responsable, sabent que no ho aconseguia tot. els nutrients que podia a l’hora dels àpats. Un dia, la meva mare va venir a visitar i va fer aquest banchan. Myeolchi Bokkeum. Li va donar amb arròs i algues. EL VA MENJAR. Salat, dolç, cruixent… era com menjar patates fregides o alguna cosa suposo. Però se’l va menjar. Aquest va ser el menjar de la porta d’entrada per a ell obrint-se finalment a diferents textures i sabors. Encara és molt exigent, PERÒ sempre menjarà AIXÒ. Cada porció (d’aquesta marca en particular) té 2 mg de ferro, el 10% de les porcions diàries. Ara afegeixo nous, que els meus fills dubten, però de vegades s’hi colen una o dues peces a les seves mossegades i això és prou bo per a mi. Aquest banchan està sempre disponible a la nostra nevera ara. Intenta-ho. És deliciós. . INGREDIENTS: Bossa de 113 g d’anxoves petites seques 1 C de nous picades 1/2 cullerada d’oli. SALSA: Barrejar… 1 cullerada de salsa de soja 3 cullerades de sucre 2 cullerades d’oligosacàrids (xarop de blat de moro sub. ok) 1/2 cullerada de Mirin . INSTRUCCIONS: 1. En una paella gran a foc fort, afegiu oli i sofregiu les anxoves i les nous. Continueu remenant fins que quedi marró torrat. 2. Baixar el foc a mitjà i afegir la salsa. Remeneu per cobrir fins que la salsa s’hagi glaçat sobre les anxoves i els fruits secs. 3. Emmagatzemar en un recipient hermètic. Deixeu refredar abans de cobrir i posar a la nevera. .

Related Articles

Back to top button