Idees de menjar

Així que per qualsevol motiu, no en tinc ni idea, he d’haver esborrat les meves fotos originals de…

Així que, per qualsevol motiu, no en tinc ni idea, he d’haver esborrat les meves fotos originals del Banana Bread que vaig fer amb les Mini Cups Reeses. Però sé que us vaig prometre la recepta a molts de vosaltres i, gràcies a Déu, els arxius d’IG tenien les fotos de les meves històries, així que hauran de fer-ho. 😅 Per ser transparent, vaig basar la recepta d’una d’Allrecipes.com anomenada Janet’s Rich Banana Bread i la vaig modificar una mica. Això és el que vaig fer…. . . INGREDIENTS: 1/2 ta de mantega, fosa 1 ta de sucre blanc (més 2 cullerades opcionals per espolvorear per sobre) 2 ous 1 cullerada d’extracte de vainilla 1,5 graus de farina 1 culleradeta de bicarbonat de sodi 1/2 culleradeta de sal 1/2 ta de crema agra 2 plàtans picats + 1 plàtan a rodanxes 2 mini tasses C Reeses 1 C fruits secs (*opcional nous, pacanes, segons es prefiri). INSTRUCCIONS: 1. Preescalfeu el forn a 350 graus. Unteu 2 motlles petites i reserveu-les. 2. Batem la mantega i el sucre 1C. Utilitzant una batedora o batedora manual. 3. Afegiu-hi els ous i l’extracte de vainilla. Batre fins que estigui completament combinat. 4. Afegiu la farina, el bicarbonat de sodi i la sal a la barreja de mantega i ou. Remeneu fins que estigui completament combinat. 5. Incorporeu els gots de plàtan, la crema agra i la mantega de cacauet (també els fruits secs si feu servir.) 6. Repartiu la massa uniformement a les paelles untades. Espolvorear la part superior amb 1 cullerada de sucre, cadascuna, si s’utilitza. Aquest és un pas opcional. 7. Coure al forn durant 50-60 minuts, fins que un escuradents surti net quan s’introdueix al centre del pa. Deixeu-ho refredar completament abans de tallar-lo. . . . . . . . . . . . . . .

Related Articles

Back to top button