Idees de menjar

Així que he rebut unes quantes sol·licituds per mostrar COM enrotllo el meu kimbap (o rotllos de sushi) i…

Així que he rebut unes quantes sol·licituds per mostrar COM enrotllo el meu kimbap (o rotllos de sushi) i finalment em vaig recordar de fer-ne un vídeo. . La primera tirada és un kimbap enrotllat amb èxit al primer intent. La segona tirada mostra el que fas quan t’has superat el kimbap i tot s’obre. Només has d’afegir una segona làmina d’algues a la part inferior de la teva primera làmina i connectar les peces amb una mica més d’arròs. A continuació, torneu a rodar. Peasy fàcil. . També he fet fotos dels ingredients que he fet servir a l’interior (incloses les algues pic de bibigousa BSJ, de benvingut). Podeu canviar-ho amb el que tingueu a mà a la nevera. Em va quedar carn mòlta de bulgogi de la meva preparació de Bibimbap, que com heu vist, es desordena. Quan enrotlleu, assegureu-vos que esteu enrotllant l’arròs i NO una verdura triturada (pastanaga) o carn solta perquè llavors no s’enganxarà tan bé. . Finalment, deixeu que el rotllo descansi sempre sobre la seva costura durant un minut abans de tallar-lo amb un ganivet net i afilat. Estic aquí per ajudar, així que comenta amb qualsevol pregunta! .

Related Articles

Back to top button