Idees de menjar

A la cuina: vedella mòlta i bròquil sobre fideus d’arròs. M’encanten els vietnamites…

A la cuina: vedella mòlta i bròquil sobre fideus d’arròs. M’encanten els fideus d’arròs fresc a l’estil vietnamita. Són tan lleugers i suaus. Una nit, mentre estava llegint el meu feed IG, vaig veure que miso.en.place havia fet el seu propi des de zero, i després els plats posteriors per als quals el va utilitzar. A partir d’aquell moment, no em vaig poder treure fideus d’arròs del cap. Per descomptat, no tenia ganes d’intentar fer-ho pel meu compte perquè sóc realista sobre els límits de les meves habilitats culinàries o la manca d’aquestes. Però un dia mentre anava a comprar a una botiga 99ranchmarket propera, vaig veure que venien aquests fideus. Al meu carro van entrar sense dubtar-ho. Vaig fer un dobladillo i vaig saber què fer amb ell, però com que ho vaig fer DESPRÉS d’haver tornat a casa de la botiga, vaig haver d’improvisar amb els ingredients que ja tenia. Vaig decidir provar la versió buzzfeedtasty de vedella i bròquil però, per descomptat, no hi ha bistecs a casa. Tenia carn mòlta de vedella i vaig pensar per a mi mateix, ei… si thecountrycook pot fer stroganoff de vedella mòlta sobre fideus d’ou (de debò has de provar la seva recepta, és tan bona), aleshores puc fer carn picada i bròquil. fideus d’arròs! I va néixer una estrella! Molt bo! Sobretot amb una mica d’oli de xili fregit al costat! Sincerament, si ho tornés a fer, l’únic que canviaria és la quantitat de mel i sucre a la recepta de vedella i bròquil perquè era una mica massa dolça per a mi. Potser afegiu-hi també una mica de salsa d’ostres. Però vaja, sóc jo. Al meu marit i a la meva sogra li va agradar el factor dolçor, així que proveu-ho primer i ajusteu-vos a les vostres preferències! .

Related Articles

15 Comments

  1. I love beef broccoli & rice noodles individually so I bet they are amazing together!!

  2. I wish I could try some ❤️⭐❤️⭐❤️

  3. Hi what kind of texture are these rice noodles? Is it similar to 떡보쌈 that you eat at kbbq?

  4. We call those Rice Noodles here in Cantonese “Chee Cheong Fun” 😁

  5. @brandonfong look how yummy this is

  6. Jeannie, my stomach is growling now. Hungryyy!!!🤤😂

  7. You should try making your own chili oil….I used Seonkyoung Longest’s recipe…it’s soooo good…and sooooo spicy HOT! I used dried Thai chilis cuz that’s all I could find. It’s killer!!!

Back to top button