Idees de menjar

A la cuina: pastís de formatge japonès amb gust d’Ube. Sí. Hi vaig anar. Bec…

A la cuina: pastís de formatge japonès amb gust d’Ube. Sí. Hi vaig anar. Perquè m’encanta Ube i m’encanta el pastís de formatge japonès. 🙃 Bàsicament vaig seguir la recepta de www.craftpassion.com per al pastís de formatge japonès, però amb només 2 petits ajustos. . 1. Acabo d’utilitzar una caixa nova de formatge cremós que va sortir a 227 g perquè no anava a comprar-me una capsa completament nova per compensar el que em quedava curt. 2. Vaig ometre la ratlladura de llimona i vaig afegir 1 culleradeta plena d’extracte d’Ube. . Va resultar fantàstic! Cremós i suau per dins amb un sabor a formatge subtilment dolç. . craftpassion

Related Articles

13 Comments

  1. Omg! I’ll need to try this out. 2 of my fave things combined 😍😍😍

  2. Japanese style cheesecake + ube?! Yes please 🤤

  3. Looks so squishy 😍😍

Back to top button