Idees de menjar

A la cuina: boles de sichuan picants farcides de col . T’encanta el mandoo? W…

A la cuina: boles de sichuan picants farcides de col . T’encanta el mandoo? Wontons, gyoza, potstickers? Quan busqueu mantenir el vostre àpat i proveu d’utilitzar el farcit de mandoo dins d’una fulla de col en lloc d’un embolcall tradicional de farina o arròs. Per a aquestes boles de massa, vaig fer servir el meu farcit de mandoo de porc de gambes i cibulet, enrotllant-los en fulles de col fresques, i després els vaig cuinar al vapor fins que estiguin cuits. M’ADORA absolutament la salsa vermella picant de marionskitchen de la seva recepta picant de Sichuan Wonton feta amb oli de xili casolà. Guardo l’oli al meu rebost i el trec sempre que no faci aquest tipus de plat. Molt recomanable! .

Related Articles

11 Comments

  1. Nice! Thanks for showing us the process ❤️❤️

  2. Omg so healthy and simple 😋 💘💘

Back to top button