Idees de menjar

A la cuina: bol de massa fermentada Shakshuka. Si teniu un d’aquests kits d’inici…

A la cuina: bol de massa fermentada Shakshuka. Si teniu un d’aquests kits inicials asseguts a la nevera i necessiteu una manera ràpida i senzilla de convertir-lo en un àpat abundant, proveu aquesta idea de bol de pa! Poseu el Shakshuka al microones segons les indicacions i, a continuació, aboqueu-lo en un bol de pa amb massa mare amb l’interior tret. Llavors hi vaig trencar un ou. El vaig enganxar al meu a 375 graus durant uns 10-12 minuts fins que vaig veure que les clares començaven a posar-se. Llavors vaig posar una mica de barreja de formatge ratllat al final (vaig utilitzar la barreja de formatge mexicà) i vaig augmentar la calor a 400 graus. Llavors vaig esperar que el formatge es fongués, passa bastant ràpid, i voilà. Sopar instantani. . traderjoes

Related Articles

Back to top button