Idees de menjar

1. Bulgogi, kimchi, ous i pizza de cebolleta amb salsa Alfredo 2. Pulled Pork, Pin…

1. Bulgogi, kimchi, ous i pizza de cebolleta amb salsa Alfredo 2. Porc tirat, pinya, ceba vermella i coriandre a Alfredo. Vaig intentar fer una tradició familiar més amb la nit de pizza de bricolatge per a la nit de Cap d’Any amb els nens i aquestes van ser les meves contribucions. . Vaig utilitzar les crostes congelades orgàniques de Són molt fàcils d’utilitzar, no cal descongelar i es fan en uns 7 minuts. A més, vaig provar la seva salsa Alfredo per primera vegada i he de dir que ara és el meu Alfredo en pot preferit. El porc tirat també era d’allà, però el bulgogi i el kimchi no eren (tot i que també els venen allà!) Per als ous, només vaig fer pous al formatge i els vaig trencar. Vaig cuinar la pizza uns 11-12 minuts en total, fins que la part superior dels ous va començar a calar. El bulgogi i el kimchi, els remeno per separat abans de posar-los pizza per sobre. Deliciós. També he afegit fotos de les creacions dels nens i he de dir que em va sorprendre gratament! Sobretot aquella amb uns trossos d’Alfredo sobre una salsa vermella amb trossos de cansalada i pinya… a punt! Finalment, vaig fer una salsa d’all Copycat Papa John’s aclarint mantega europea (també TJ), afegint 2 culleradetes d’all en pols i una mica de sal. Va portar totes les pizzes al següent nivell! .

Related Articles

Back to top button